CSALÁDTÖRTÉNET - Laurinyecz honlap

The Recording Studios, Mixing & Mastering Engineers, Producers and Session Musicians for hire
A CSORVÁSI LAURINYECZ CSALÁD HONLAPJA
A CSORVÁSI LAURINYECZ CSALÁD HONLAPJA
Tartalomhoz ugrás
CSALÁDTÖRTÉNETEK
Családjaink eredetéről
Anyai és apai oldalon is négy-négy ág alkotta a nagyszüleink családját.
Ez egy hagyományos családmodell volt, azaz nagyszüleinknek ismert apja volt (nem volt leányanya egyik nagyszülőnk sem). Az ne tévesszem meg senkit, hogy két Murvai ágról van szó, mert egyik római katolikus, a másik pedig református vallású család volt. A XVIII. századig visszamenőleg nem található vegyes vallású házasság!
A családtörténet oldal tartalma, használata. Remélem könnyen eligazodik a teljes rendszeren, de egy kis segítség ehhez:
Ahogyan a kezdőlapon is olvashatta, a családfa adatbázis minden adata védett, csak a regisztrált felhasználók láthatják, függetlenül attól, hogy a személy elhunyt már, vagy még él. Viszont az általános leírások, családtörténeti, helytörténeti és közkincsnek tekinthető digitalizált archívumok, felhasználói fiók nélkül is olvashatók!
A bal oldalon több csoportban a különböző dokumentumfajták alatti linkeken át találhatja a leírásokat, történeteket, digitalizált dokumentumokat, családtörténeti kutatás segédleteit, hivatkozásait stb.
Vegye figyelembe, hogy ez a saját honlapom, bármikor megváltoztathatom, átalakíthatom!
A digitalizált helytörténeti munkákat a szerzők írásos hozzájárulásával közlöm, azokat bárki szabadon felhasználhatja! A digitalizált régi könyvek szerzői jogot nem sérthetnek, mert a hatályos törvények szerint már közkincsnek számítanak!
Vissza a tartalomhoz