• Keresztnév:   
  • Családnév:   

Családjaink eredetéről


Anyai és apai oldalon is négy-négy ág alkotta a nagyszüleink családját.

Ez egy hagyományos családmodell volt, azaz nagyszüleinknek ismert apja volt (nem volt leányanya egyik nagyszülőnk sem). Az ne tévesszem meg senkit, hogy két Murvai ágról van szó, mert egyik római katolikus, a másik pedig református vallású család volt. A XVIII. századig visszamenőleg nem található vegyes vallású házasság!

A családtörténet oldal tartalma, használata.

Remélem könnyen eligazodik a teljes rendszeren, de egy kis segítség ehhez:
Ahogyan a kezőlapon is olvashatta, a családfa adatbázis minden adata védett, csak a regisztrált felhasználók láthatják, függetlenül attól, hogy a személy elhunyt már, vagy még él. Viszont az általános leírások, családtörténeti, helytörténeti és közkincsnek tekinthető digitalizált archívumok, felhasználói fiók nélkül is olvashatók!

A bal oldalon több csoportban a különböző dokumentumfajták alatti linkeken át találhatja a leírásokat, történeteket, digitalizált dokumentumokat, családtörténeti kutatás segédleteit, hivatkozásait, stb.

Vegye figyelembe, hogy ez a saját honlapom, bármikor megváltoztathatom, átalakíthatom!
A digitalizált helytörténeti munkákat a szerzők írásos hozzájárulásával közlöm, azokat bárki szabadon felhasználhatja! A digitalizált régi könyvek szerzői jogot nem sérthetnek, mert a hatályos törvények szerint már közkincsnek számítanak!

 

Családjaink

Anyai oldal

Apai oldal

Származási helyek

Linkek

 


Webmester üzenetei

Minden erőfeszítést megteszek kutatásaim dokumentálására. Ha van valami, amit hozzá szeretne hozzáadni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.